KimerFilm

Dato: 27-03-2008

FilmSparring

KimerFilm som Sparringspartner
 

Kimerfilm tilbyder rådgivning og sparring i to faser af et projektforløb. Projektudvikling og Projekafslutning.

I Projektudvikling kan jeg gå ind som en slags coach og sparre i fasen før den første ansøgning. Det gælder både dramaturgisk og æstetisk. Jeg kan også rådgive om hvem der kunne være de rigtige samarbejdspartnere, og hvor man kan søge penge til forskellige typer film og tv-projekter.

I Projektafslutningen kan jeg være de friske øjne når instruktør og/eller klipper er kørt fast. Finde filmens væsen frem, vende bøtten

På den mere tekniske og produktionsmæssige side kan jeg hjælpe med at designe det rette postproduktionsforløb. Hvordan ville det være smart at organiserer materiale, hvad er de tekniske muligheder, hvordan med færdiggørelse af lyd, billede mm. Hvem kunne her være de rigtige samarbejdspartnere.

 

MIN BAGGRUND

Jeg har stor træning i at optræde som sparringspartner på filmprojekter, og mange års erfaring som klipper på meget forskellige projekter, fra FabriksTV til kunstinstallationer, fra Fiktion til dokumentar.

Jeg har bedømt ansøgninger i Danske Filminstuktørers Legatudvalg og siddet som konsulent i projektredaktionen på både Filmværkstedet, og Videoværkstedet i Haderslev i sammenlagt fem år. 

Jeg er egentlig filmklipper (og nu også instruktør), men har altid været meget aktiv i filmbranchen, og har derfor et stort kendskab til en masse små og store firmaer. En periode var jeg formand for filmarbejderforeningen, så jeg har også et indtryk af hvem der er de brådne kar.

Et af mine første rigtige jobs i filmbranchen var udviklingen og finansieringen af Carl Th. Dreyer - min métier i begyndelsen af 90’erne. Jeg har siden været med til at udvikle så forskellige ting som TVshowet "Dinas Dates" for DR1, dokumentarfilmen "FADO" for Fenris Film og de 35 små videoer der interaktivt præsenterer forskere på geologisk museum. Men det er bare få af de projekter jeg har deltaget i udviklingen af. Jeg har også været igennem et meget vellykket udviklingsforløb med min egen Dokumentarfilm, Hospitalsbørn, der havde premiere i 2007, og som blev fulgt til dørs i en anderledes lanceringskampange.

Jeg er uddannet cand. phil. i Filmvidenskab, og har siden undervist i formidling i audiovisuelle medier på Københavns UniversitetI 2006 var jeg kursusleder på et kursus der specifikt handlede om udvikling af dokumentarfilmprojekter, og i 2008 og 2010 har jeg afholde manuskriptkurser på Vallekilde Højskole.


Tilbage til forsiden!2008 KimerFilm. All Rights Reserved